Καταστατικό του ιστολογίου

1. Μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει σε αυτόν τον χώρο χωρίς να λογοκριθεί από κανέναν.
2. Όλοι είμαστε ίσοι και μπορούμε να πράξουμε ανάλογα με τις δυνάμεις και τη φαντασία μας.
3. Δεν μας απασχολεί το θέμα του καλού και του κακού.
4. Δεν υπάρχει εδώ μέσα δίκαιο και άδικο.
5. Μίλα όπως σκέφτεσαι.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Μακελειό στο Σύνταγμα

Περισσότεροι από 500 τραυματίες στο ιατρείο του Μετρό:
Σε δραματικούς τόνους ο γιατρός του μετρό στο Σύνταγμα μίλησε στο ALTER και απηύθυνε έκκληση να προσέλθουν συνάδερφοί του όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να βοηθήσουν.
Περισσότεροι από 500 πολίτες που αντιμετωπίζουν κυρίως αναπνευστικά προβλήματα και δεν μετείχαν στα επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα στο ιατρείο του μετρό.
«Η κατάσταση είναι τραγική. Έριξαν χημικά ακόμα και έξω από το ιατρείο, Δεν είναι δυνατόν να βοηθήσουμε με αυτή την κατάσταση. Κάνω έκκληση να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γιατροί όλων των ειδικοτήτων εδώ στο μετρό του Συντάγματος. Υπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών από 5 έως 80 ετών. Η κατάσταση είναι αποπνικτική» .


17:01 Γιατρός αυτόπτης μάρτυρας έκανε έκκληση μέσω του Alter να πάνε γιατροί στο μετρό του Συντάγματος, όπου υπάρχουν περισσότεροι από 500 τραυματίες.

16:45 Νέα επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ μπροστά από τη Βουλή Οι διαδηλωτές υποχωρούν προς την οδό Πανεπιστημίου

16:37 Σε εξέλιξη νέα επεισόδια. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών. Ομάδες νεαρών απαντούν με τη ρίψη φωτοβολίδων και μαρμάρων. Εκκενώνεται αυτή την ώρα το ξενοδοχείο King George.

16:30 Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι «Αγανακτισμένοι» την είδηση της υπερψήφισης του νέου πακέτου μέτρων, που ακούστηκε από τα μεγάφωνα.16.15 Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στο Σύνταγμα. Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από την εκτεταμένη χρήση χημικών.

15.55 Συνεχίζονται τα επεισόδια στο Σύνταγμα μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, ενώ αποπνικτική παραμένει η κατάσταση από τα δακρυγόνα Σύμφωνα με με την αστυνομία, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρία άτομα ενώ έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα 26 προσαγωγές, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έχουν τραυματιστεί 19 αστυνομικοί.

15.40 Δεκάξι συνολικά άτομα έχουν τραυματιστεί στα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Από αυτούς οι 15 είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ μόνο ένας παραμένει για εξετάσεις.

15.35 Συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος στη Σταδίου, την Ερμού και τους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος, όπου οι διαδηλωτές έχουν στήσει οδοφράγματα.

15.25 Σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου King George και τη συνδρομή της ασττυνομίας, προχωρά η εκκένωση του κτιρίου από τους πελάτες.

15.10 Οδοφράγματα έχουν στήσει οι διαδηλωτές στη συμβολή της οδού Σταδίου με την Πλατεία Συντάγματος, ενώ συνεχίζεται ο "πετροπόλεμος".

15.00 Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 27 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

14.30 Η εκταμένη χρήση χημικών έχει σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί το μεγαλύτερο μέρος των διαδηλωτών από την Λεωφόρο Αμαλίας και τη Βασ. Γεωργίου Α'. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

14.10 Σε δεκάδες προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία, ενώ αρκετά σημεία γύρω από την πλατεία Συντάγματος θυμίζουν πεδία μάχης.

14.05 Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να αποκαταστήσουν το κιγκλίδωμα μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Σε εξέλιξη βρίσκονται τα επεισόδια στην πλευρά του Βασ. Γεωργίου Α'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου